Ahmet Özsümer: Kabadayılıkla kamu kurumu yönetilmez!
Yaski eski Başkanı Ahmet Özsümer, bugün yapılan Yalova Belediyesi meclis toplantısında Yaski Başkanı Adnan Kırtay’ın,"7 aylık Yaski birlik başkanıyım, geldiğim günden beri bir cenaze teslim aldım, cenazeyi ayağa kaldırmaya çalışıyorum" sözlerine tepki gösterdi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer şunları dedi;

KABADAYILIKLA, MASAYA YUMRUK ATIP TOPLANTIYI TERK ETMEKLE, SAĞA SOLA SATAŞMAKLA KAMU KURUMU YÖNETİLMEZ

5 Yıl’da YASKİ 1999 depreminden beri sahile akan lağımdan kurtuldu, Derin Deniz Deşarj Projesini tamamladı, aynı 5 yılda Türkiye’nin ilk Güneş Enerjisi Santralini kurdu, aynı 5 yıl da, kapasitesini 3 katına çıkardı, aynı 5 yıl’da Sulama Suyu Projesi ile Türkiye’nin ilk 3 il’i arasına girdi, 5 yıl’da 36 personel ile işletilen YASKİ, 36 personel ile teslim edildi, aynı 5 yıl da arıttığı suyla, çimlerini sular hale geldi, aynı 5 yıl’da personelini kadrolu ve sendikalı yaptı, aynı 5 yıl boyunca son 3 ay haricin de personeline düzenli maaş ödedi, tahsilatını yüzde 30 lardan, yüzde seksenlere çıkardı, taşınmaz mallara, kira gelirine kavuştu, yeni aboneleri tesbit ederek, gelirini arttırdı.

YASKİ HER YIL 3 MİLYON AÇIK VERMİŞ” DEMEK KUYRUKLU YALANDIR. İCRAATLARINI SEVEYİM

Göreve geldikleri gibi YASKİ’nin jeneratörünü Yeşil Körfez Su Birliğine Meclis Kararı olmadan satıp maaş ödediler. Dereağzında bulunan yine benim dönemimde YASKİ’ye kazandırılan araziyi satma kararı aldılar. Sanayi sitesinde ki kenar köşede kalmış depoları dükkan diye aldılar. Birlik meclisini yasal olmayan şekilde erteleyerek ve ay atlatarak suç işlediler. Şahsi kefilliğim ile kullanılan krediyi 3 ay ödemeyerek evime protesto gelmesine sebep oldular. Yazılı talebime rağmen YASKİ şirket müdürlüğü görevini üzerimden hala alamadılar. Şirket müdürlüğüm ve Yaski kefilliğim hala devam ediyor. 1 Yıl daha fazla görev yapmak, iktidar partisinden kopmak için kimse beni kullanmasın dahasını da anlatırım. Beni son 2,5 ay maaş ödeyemedim diye ön inceleme yaptıranlar, hadi şimdi yaptırsanıza!





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/21/yaski-baskani-adnan-kirtay-herkesin-canini-yakarim/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.