AHMET YAVUZ: BE VİCDANSIZLAR, BE İNSAFSIZLAR!
Parti içinde yaşanan ufak bir anlaşmazlıktan dolayı CHP'den ihraç edilen ama partiye geri dönmesi gündem de olan Yalova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz, Ak Parti tarafından yönetilen Yeşil Körfez Su Birliği denetim raporlarının gizlenmesine adeta feryat etti ve,"her şeyiniz var ama sizin yatacak yeriniz yok" dedi.

Ak Partiye adeta tek başına muhalefet yapan Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz, Yalova'da Ak Parti tarafından yönetilen ve yolsuzluk iddiaları olan Yeşil Körfez Su Birliği denetim raporlarına yaklaşık bir yıldır uğraşmasına, Valilik dahil çalmadık kapı bırakmamasına rağmen bir türlü ulaşamamıştı!

İşte Ahmet Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya tekrar dikkat çekti...

Yavuz,"Önümüzdeki ay ki mecliste Yalova Belediyesi Bütçesini görüşmeye başlayacağız. Buda şu demek Yeşil Körfez Su Birliğinin Denetim Raporlarını görmek istiyorum dediğimden bu yana tam 1 yıl geçti demek. Nasıl Dereağzından tankerlere su satışları iyi gidiyor mu? ya 21/B ihaleleri her şey tıkırında mı?
Be vicdansızlar be insafsızlar;
Hükümet sizde, milletvekili sizde, Vali sizde, Belediye Başkanı sizde Meclis sizde imar rantı sizde ihale rantı sizde.
Kısacası her şeyiniz var ama sizin yatacak yeriniz yok..." diyerek tepkisini gösterdi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.