AK Parti, Yalova Üniversitesi için harekete geçti
Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Üniversitesinin geçmişten bugüne süre gelen problemlerini ve bundan sonra geliştirilecek stratejiler için yapılan ve yapılacak olan çalışmaları ilk toplantıda ele aldılar.

Öte yandan Yalova Üniversitesinin Yalova için çok büyük bir değer olduğunu belirten Ak Parti Yönetimi,  bundan sonraki süreçte üniversitemizin gerek yatırım noktasında gerek eğitim sürecinde belli aralıklarla yapılacak olan istişare toplantıları ile takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Uygulama otelinde ilki gerçekleşen Yalova üniversitesi istişare toplantısına Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitesi Rektörü Suat cebeci, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yoğun programından dolayı yapılan toplantıya katılım sağlayamadı.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/09/26/korkmazdan-chpli-baskan-nur-kocaka-ziyaret/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.