AK Parti'ye Çınarcık'ta şok! Numan Soyer hesap numarası verip paraları istedi!

Çınarcık Belediyesi'nde AK Parti’li eski Belediye Başkanı Murat Erdoğan döneminde yapılan arsa satışlarıyla ilgili kamu zararı tespit edildi ve kamu zararlarının tahsil edilmesi için düğmeye basıldı.

İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin, Çınarcık Belediyesi’nde Murat Erdoğan döneminde yapılan 15 arsa satışıyla ilgili milyonlarca liralık kamu zararı tespit edip, eski başkan ve bazı meclis üyeleri ve bazı belediye çalışanlarına zimmet çıkardığı ortaya çıktı.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın yayınladığı tebligatta Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in söz konusu kamu zararlarından dolayı zimmet çıkarılan bazı isimlere hesap numaraları vererek paraları 30 gün içinde ödemelerini istediği görülüyor.

Öte yandan Hakan Korkmaz, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'i konuyla ilgili halka bilgi vermeye davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.