AK PARTİ'Lİ ÇINARCIK BELEDİYESİ'NE HACİZ GELDİ... MAKAM ARACINI KAÇIRDILAR!
Özel Haber... AK Parti’li Çınarcık Belediyesi’ne haciz geldi. Belediyeden 7 aydır tazminatını alamayıp mağdur olan işçi E.Y, 210 bin lira parasını alabilmek için haciz işlemi başlattı.

Belediyenin makam aracına yakalama kararı çıktı.

Bugün 210 bin lira tazminatını alamayan işçinin avukatı belediyeye gelerek veznedeki paralara haciz işlemi yaptı.



Üzerinde yakalama kararı olan makam aracının haczedilmemesi için kaçırıldığı ve belediye önüne getirilmediği iddia edildi.



Haciz haberini duyuran Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ı arayan işçinin avukatı, belediyenin makam aracı üzerinde yakalama kararı olduğunu doğruladı.

NE OLMUŞTU?

AK Parti’li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, son yerel seçimlerde mega projeler yapmayı vaat etmiş ve sandıktan 16 oy farkla önde çıkmıştı.

CHP sonuca itiraz etmiş,  İl Seçim Kurulu itirazı yerinde bulmuş ve “oylar yeniden sayılsın” kararı vermişti ama kurulun memur üyeleri yapılan çağrılara rağmen adliyeye gelip yeniden sayım işlemini başlatmamışlardı.

Bu arada AK Parti’li yetkililer İl Seçim Kurulu’nun “oylar yeniden sayılsın” kararını YSK’ya taşımış ve YSK, “oylar yeniden sayılsın” kararını bozmuş ve oylar yeniden sayılmadan YSK kararıyla Çınarcık Ak Parti’ye geçmişti.



BAYAN PERSONELİ ÇÖPE VERMİŞTİ

AK Parti’li Başkan Numan Soyer’in ilk icraatı ise, CHP’ye yakın bayan büro personelini çöpe vermek olmuştu.

Bu olayla gündeme gelen Başkan Numan Soyer daha sonra nikah kıyma ücretlerine yaptığı yüksek zamla ve kendisine kampanya döneminde destek veren birini danışman yapmasıyla gündeme gelmişti.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/08/15/akpli-baskan-kendine-danisman-tuttu-sonra-bakin-neye-zam-yapti/





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.