ANTİS TUR, ETS İLE GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Yalova’nın en önemli turizm acentesi olan Antis Tur, ETS Tur’u da bünyesine alarak gücüne güç kattı, ETS için acentelik hizmeti vermeye başladı.


22 yıldır taşımacılık sektörü ve 15 yıllık turizm sektörü deneyimi ile Yalova’nın öncüsü olan Antis Tur, sektördeki önlenemez yükselişini sürdürüyor. Bu anlamda ETS Tur’u da bünyesine katan ve ETS için acentelik hizmeti vermeye başlayan Antis Tur, ürün yelpazesini oldukça geliştirdi.



Gelişimin bu sektörün olmazsa olmazı olduğunu belirten Antis Tur İşletmecisi Merva Gençer, "Turizm sektörü yaşayan ve her geçen gün kendini güncelleyen bir sektördür. Bu gelişim ve değişime ayak uyduramayanlar sektörde var olamazlar. Biz de bu anlayışla sektörün gelişimine entegre olmayı başaran bir firmayız. ETS Tur gibi dev bir turizm operatörünü bünyemize katarak ürün yelpazemizi daha da geliştirdik. Yalova’ya birçok ilki getirdik bundan sonra da öncü olma özelliğimizi devam ettireceğiz" dedi.



Yurtiçi ve yurtdışı turlarda sınır tanımadıklarına da vurgu yapan Gençer, "Antis Tur olarak, ‘Siz isteyin biz gönderelim’ anlayışını kendimize ilke edindik. Yunan adalarına ETS Gemisi ile seyahat hizmetini verebilen ildeki tek firmayız. Tüm operatörlerden daha geniş bir ürün yelpazemiz var. Kurumsal organizasyon hizmetleri sağlıyoruz. Yılların deneyimini, kalite ve konforla birleştirdik. Buna, özel indirimler ve fiyat avantajlarımızı da ekledik. ETS gibi dev bir turizm operatörünü bünyemize katarak, ürün yelpazemizi daha da geliştirdik." diye konuştu.

Yalova’da en çok tercih edilen firma olduklarının altını çizen Gençer, "Turizm sektörünü tanıyan, müşterilerin beklentilerini bilen bir firma olmamız, bizi Yalova’da en çok tercih edilen firma olmaya taşıdı. Halkımız yurtiçi ve yurt dışı turlarında bizi tercih ediyor. Bizde bu teveccühe layık olabilmek adına elimizden gelen tüm gayretle çalışıyoruz" dedi.





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.