Ayhan Polat Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçildi

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin (YGC) 9. Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Ayhan Polat ve Bülent Güler’in aday olduğu Genel Kurul'da Ayhan Polat yeniden başkan seçildi.

KORKMAZ: KAYBEDENİ OLMAYAN SEÇİM

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlık seçim sonucunu son dakika haberi olarak duyuran Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz yaptığı değerlendirmede,"Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin 9. Genel Kurulu’nda daha önce tam desteğimi açıkladığım mevcut Başkan Ayhan Polat kardeşimle, son anda başkan adayı olan ve Genel Kurul’da tatlı bir rekabet yaşanmasına sebep olan kıymetli kardeşim Bülent Güler arasındaki kaybedeni olmayan seçimde birlik ve beraberlik kazandı. Yalova Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu’nun huzur ve birlik beraberlik içinde gerçekleşmesinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim." dedi.

Halen İletişim ve Tasarım Bölümünde Üniversite eğitimine devam eden Yalova Gazeteciler Cemiyeti (YGC) üyesi olan Revizyon Gazetesi İmtiyaz sahibi Elif Bennu Korkmaz, ilk kez oy kullandı.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti (YGC) 9. Genel Kurulu'nda yapılan başkanlık seçimlerinin sonuçlanmasının ardından iki başkan adayı Ayhan Polat ve Bülent Güler birbirlerine sarılarak bu görüntüyü verdiler.

YGC Genel Kurulu sonrası Başkan Ayhan Polat, tüm katılımcıları davet ettiği yemekte ağırladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.