Başbuğun Fidanları

Başbuğun Fidanları" sloganıyla yapılan çalışmayla Yalova Ülkü Ocakları, hem ülkemizde son dönemlerde gerçekleşen orman yangınlarına dikkat çekti hem de tahribatı onarmak için bir adım attı.

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen programa, İl ve ilçe teşkilatları, MHP Yalova İl Başkanı Namız Öz, MHP Yalova Belediye Meclis Üyeleri Adnan Kırtay ve Yavuz Bingöl, Kamu-Sen İl başkanı Mustafa Deviren, MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Termal İlçe Başkanı Murat Kösem, Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyar ve Türkav İl başkanı Naci Pürmüz de katıldı.

Teşkilat mensupları ile beraber fidan diken Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, “Ülkücü Hareketin kurucusu, Türk'ün son Başbuğu Rahmetli Alparslan TÜRKEŞ'in doğumunun 103. yılına ithafen 103 adet fidan dikimi gerçekleştirdik. Amacımız hem Başbuğumuzun adını yaşatmak hem de son dönemde kahpece yakılan ormanlarımız sebebiyle oluşan tahribatı bir nebze de olsa gidermekti. Bu programda emeği geçen tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Başbuğumuzun ve şehitlerimizin ismi her daim burada yaşayacak. Tüm şehitlerimizi ve Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'i rahmet ve minnet ile yad ederiz. Türk gençliğine yemyeşil, yaşanabilir bir vatan bırakma gayesindeyiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yalova Ülkü Ocakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.