Başkan Erol Tatar: Başarısızlıkların sorumluları Yalova'da hala görevlerinin başında!
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajda hükümete yüklendi.

"İYİ Parti Yalova İl Teşkilatları olarak, 2019/2020 eğitim ve öğretim yılımızın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bir çok sorun karmaşayla birlikte yeni bir öğretim yılına başlıyoruz" diyen Başkan Tatar,"AKP iktidarı döneminde yap boz tahtasına dönüştürülen eğitim sistemimiz tam manasıyla dibe vurmuştur. Liyakata değil sadakata göre yapılan yönetim kadrolaşması ile başarısızlığın önü açılmıştır. Her gün değiştirilen sınav sistemi ile öğrenciler şaşkına çevrilmiştir. Nitelikli okul tercih sistemi ve adrese dayalı kayıt sistemi gibi günü kurtarma uygulamalarıyla eğitim sistemimiz dibe vurmuştur" dedi.

İl Başkanı Erol Tatar,"En acısı üniversite sınavında hiç bir soruya cevap veremediği için 0 puan alan on binlerce öğrencimizin bulunmasıdır. Ne yazık ki yalovamızda da durum farklı değildir. Bir zamanlar üniversite, lise ve ortaokul giriş sınavlarında ilk üç içinde derecelerde bulunan eğitim kurumlarımız şimdilerde sıralamaya bile girememektedir. Ne yazık ki bütün bu başarısızlıkların sorumluları Yalova’da hala görevlerinin başındadır. Birgün bile acaba görevlerini yapamadıklarının, başarısızlıklarının nedenleri ile ilgili kendileri öz eleştiri yapmaktamıdırlar. Hiç zannetmiyorum. Ama inanıyorum ki gelecekte daha güzel başarılı iyi bir eğitim sistemini gerçekleştirmek İYİ Parti’nin liyakatlı vatansever, ülkesini seven, cesur kadrolarına nasip olacaktır. Tüm bu duygularla yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize yalovamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/09/06/mhpli-adnan-kirtay-masaya-vurdu-toplantiyi-terk-etti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.