BAŞKAN MUĞLİM BAĞATAR: VALİ BEY'LE BİR SORUNUMUZ YOK. VALİ BEY BAŞARILI BİR BÜROKRAT
Özel Haber... Son günlerde özellikle sosyal medyada Yalova Valisi Muammer Erol ile ilgili, "gönderilecek, birileri Valiyi göndermek istiyor” şeklinde imaların yapıldığı söylentiler üzerine Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Valisi ile ilgili bazı iddia ve söylentileri AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a sordu.



Korkmaz’a konuşan Başkan Bağatar,"Bilindiği üzere Sayın Valimizin göreve gelmesi İçişleri Bakanı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile oluyor.
Dolayısıyla işte böyle ufak tefek işlerden böyle hani onu açtı bunu kapattıdan dolayı bir Valiyi değiştirmezler.
Ama tabii bazen böyle ufak tefek şeyler damlıyor, damlıyor birikiyor ve Ankara’ya intikal ettiği zamanda Ankara gerekli şeyi yapıyor.
Bana gelen herhangi duyum veya resmi bir şey yok. Görüş hani "nedir, ne değildir" diye bir şey sormadılar.
Birkaç gün önce zaten İçişleri Bakanımız buradaydı... Vali Bey, vekillerimiz, biz hepimiz biraraya geldik. Bir olumsuzluk görmedim ve şu an bana intikal eden bir şey yok" dedi.



Hakan Korkmaz’ın,"AK Parti’nin Vali ile bir sorunu yok diyebilir miyiz?" sorusuna Başkan Bağatar,"Yok yok Vali Bey’le bir sorunumuz yok. Biliyorsunuz bunlar rotasyona tabii olan zaman zaman kararnameyle... Vali Bey’i eğer değiştirmek istiyorsa Ankara değiştirecektir ama AK Parti ile bir problem olduğundan değil. O Sayın Cumhurbaşkanımızın, İçişleri Bakanımızın takdiridir. Eğer bir değişiklik yapılması uygun görülüyorsa onların bileceği bir şey ama bizimle alakalı biz Sayın Vali’den memnunuz herhangi bir problemde olumsuzlukta yok. Vali Bey bence başarılı işinde gücünde iyi bir bürokrat" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.