Başkan Mustafa Tutuk: Biz Yalova Belediyesi olarak kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Yalovalıların ve tüm İslam Aleminin bayramını kutladı. Başkan Vekili Mustafa Tutuk mesajında şu sözlere yer verdi;

"Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek; hep birlikte Ramazan bayramını idrak edeceğiz. Bu yıl hepimiz için tüm dünyayı etkisi altına alan ve çok şükür ülkemizde etkisini yavaş yavaş kaybetmeye başlayan Korona Virüs tedbirleri dolayısıyla buruk bir bayram geçireceğiz.

Bayramlar, sevgiyle kucaklaştığımız, küslüklerin, dargınlıkların geride bırakıldığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz müstesna günlerdir. Rabbimizin sağlıkla diğer bayramlara da eriştirmesi için bu bayram evlerimizde olup alınan kararlara uyacağız. Sizler evlerinizdeyken, biz Yalova Belediyesi olarak kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizler evlerinizdeyken, can dostlarımız bizlere emanet olacak. Tüm ekiplerimiz yapılan planlama doğrultusunda çalışmalarını sizler için sürdürecek.

İçimiz buruk olsa da bu sürecin sona ereceği ve refah günlerin geleceği bilinciyle, başta Yalovalı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.