Başkan Mustafa Tutuk’tan Ahlat Belediye Başkanına Teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrif ettiği, Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen 1071 Malazgirt Zaferi’nin 949. yılı sebebiyle yapılan etkinliklere; AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de katıldı.

Yürüyen Köşk ve Kağıt Müzesi Ahlatta İlgi Gördü

Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen etkinliklerde; Yürüyen Köşk ve İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi tanıtımı etkinliklere damga vurdu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti 22. dönem Milletvekili Nusret Bayraktar da Yalova standını gezdi. Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yürüyen Köşk ve Kağıt Müzesinin tarihi hakkında belediye başkanlarına bilgiler aktardı. Başkanların kendi kağıtlarını yapımı aşaması objektiflere güzel görüntüler yansıdı.

Başkan Vekili Tutuk’dan Ahlat Belediye Başkanına Teşekkür

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Malazgirt Zaferi’nin 949.yıl etkinlikleri büyük ilgi ile karşılandı” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Biz de Yalova Belediyesi olarak standımızı kurarak, Yalova’mızın tanıtımına büyük katkıda bulunduk. Böyle güzel organizasyonda bizleri ağırlayan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban ve değerli ekibini kutluyor, Yalova’mızda da onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa TutukAhlat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.