Başkan Salman: 'Karalama Yapıyorlar'
Geçtiğimiz haftalarda Yalova pazaryeri esnafıyla ile bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, pazarcı esnafına müjde vererek sözleşmelerine 5 yıllık ilave sözünü vermişti. Pazarcı esnafının Yalova Belediyesi Hizmet A.Ş servisine gelerek gerekli imzaları atmasının ardından Başkan Salman’da verdiği sözü yerine getirmiş oldu.

Başkan Salman; “Karalama Yapıyorlar”

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Salman; "Siyasi partilerin adayları dışarıda esnaf kardeşlerime bu sözlerin seçimden sonra yerine getirileceğini belirtiyor. Basit siyaset yapıyorlar. Ben pazarcı esnafımıza 2014 yılından beri ne söz verdiysem yerine getirdim ve getirmeye devam ediyorum. Esnafımızın hiçbir şüphesi olmasın. Pazaryerinde gönül rahatlığı ile hizmet etmeyi sürdürmeleri açısından 5 yıllık ilave sözleşme haklarını verdik. Sözleşmelerini uzatarak, her seçim döneminde propagandaya maruz bırakılan ve esnafımızı tedirgin eden sorunu böylelikle ortadan kaldırmış olduk. Yalova’ya ve pazaryeri esnafımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.