Becan: Ordumuzun ve devletimizin yanındayız
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, "İdlib'de gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz için Allah’tan rahmet, gazilerimiz için acil şifalar, ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerim" dedi.

Becan açıklamasında, "İdlib'den dün gece gelen haberler hepimizin yüreğini dağladı. Suriye'de barışı tesis etme ve sivilleri koruma misyonu üstlenen askerlerimize karşı yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, devletimizin, vatanımızı güvende tutmak için gerçekleştirdiği tüm haklı askeri operasyonların, alacağı kararların ve uygulayacağı tasarrufların arkasında destekçisi olacağız. Milli güvenliğimizi, milli menfaatlerimizi ilgilendiren her konuda Devletimizin Milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.  Allah Ordumuzu muzaffer, yurdumuzu muhafaza eylesin" dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/02/28/hatay-valisi-acikladi-33-askerimiz-sehit-oldu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.