Bülent Yalçınkaya: Yalova Belediyesi batık durumda!
Bugün bütçe görüşmelerinin yapıldığı Yalova Belediye Meclis Toplantısına AK Parti’li meclis üyesi Bülent Yalçınkaya’nın CHP’li Belediye yönetimine yaptığı eleştiriler damga vurdu.

Bir algı yaratılmaya çalışıyor. Yani o kadar madde var ama bir maddeyi aldılar başka bir yöne çektiler” diye söze başlayan Yalçınkaya,"Mezarlıklarda değişen bir şey yok aynı şekilde devam ediyoruz. Pide ve ayran dağıtılıyordu sonradan kendileri reklam amacıyla Vefa Salman’ın resminin olduğu şekilde bir çalışma yapıp yemek dağıtmaya başladılar. Ancak bakın şu an Yalova Belediyesi batık durumda. Komisyon üyeleri de bunu düşünüp iyi bir çalışma yapmışlar. Bizler tabii ki Yalova’yı ilgilendiren tüm konuları irdeleyeceğiz. Hangi madde olursa olsun çok iyi irdelemek zorundayız neden biliyor musunuz? Bu yönetim 5 sene boyunca görev yaptı. 5 sene boyunca bize sözler verdiler. Ne dediler? Atakuleleri yapacağız, marinaları yapacağız, helikopterleri yapacağız. Ne oldu peki 5 sene boyunca? Bir tuvalet projesiyle geçti gitti. Olacak bu mu yani? Değişen bir şey olmayacak. Komisyonumuz bazı projelerde kesintilere gitmişler. Bunlar zaten yapmayacaklar ki projelerini. Biz bize kalacağız 5 sene sonra göreceksiniz. Gene yapmayacaklar. Tuvalet projesine değindim ama onu da elin ülkesine yaptırdılar, bir de açılış yaptılar üzerine ve garip bir durumla karşılaştık işin sonucunda. Komisyonu tebrik ediyorum iyi bir çalışmadır.  Yalova’daki vatandaşı düşünerek yapılan bir çalışmadır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.