Bülent Yalçınkaya'dan 'Hasan Soygüzel'e' destek
ÖZEL HABER/ 2014 yerel seçimleriyle ülke gündemine oturan Yalova’da özellikle Yalova Belediyesi’nin Ak Parti’ye mi geçeceği yoksa CHP’de mi kalacağı merak konusu. CHP’de mevcut Başkan Vefa Salman’ın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayının Hasan Soygüzel olması bekleniyor.

Yalova’nın yeni genç vekili Ahmet Büyükgümüş’e yakın bir isim olan Hasan Soygüzel’e bir destekte tanınmış iş adamı  Bülent Yalçınkaya’dan geldi.

Daha önce Ak Parti Yalova İl Yönetiminde görev alan Yalçınkaya Marketler Zinciri sahibi olan iş adamı Bülent Yalçınkaya, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuştu ve Hasan Soygüzel’in adaylığına destek verdiğini söyledi.

Konuyla ilgili Hakan Korkmaz, şöyle konuştu;

Bülent Yalçınkaya, Ak Parti’den Yalova Belediye Başkan aday adayı olmayı düşünüyordu. Kendisini aradım ve "Adaylığınızı açıklayacağım, aday adaylığı düşüncenizde bir değişiklik var mı?" diye sordum.

Bülent Bey bana Hasan Soygüzel’i desteklediğini ve Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayının  çok büyük ihtimalle Hasan Soygüzel olacağını söyledi.

Hasan Soygüzel’le birlikte hareket ettiğini açık bir dille belirten Bülent Yalçınkaya, Hasan Soygüzel’in Yalova’nın sorunlarını çözecek bilgi birikimi ve donanıma sahip bir kadro hareketi olduğunun altını çizdi.

HAKAN KORKMAZ’A KONUŞAN BÜLENT YALÇINKAYA BAŞKA NELER SÖYLEDİ?

HASAN SOYGÜZEL’İ KİMLER DESTEKLİYOR VE  EKİBİNDE KİMLER VAR?

YEREL SEÇİMLERDE YALOVA’DA, VEFA SALMAN-HASAN SOYGÜZEL YARIŞI MI İZLEYECEĞİZ?

HEPSİ VE DAHA FAZLASI REVİZYONGAZETESİ.COM’DA...

TAKİP EDİN, HABERDAR OLUN...

SADECE GERÇEKLERİ OKURSUNUZ



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/07/19/erdogandan-yalovayi-alin-talimati/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/09/11/chp-sozcusu-faik-oztrak-9-ilde-de-chp-butun-secimleri-alacak/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.