CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel: İktidar intikam arayışı içerisinde!
CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, yaptığı yazılı açıklamada,"İktidar, intikam arayışı içerisinde! İstanbul İl Başkanımız Sn. Canan Kaftancıoğlu’na verilen hapis cezasının istinaf mahkemesince onanması hukuki dayanağı olmayan, tamamen siyasi bir karardır." dedi.

Mehmet Gürel,"Dikkat ederseniz bu karar yenilenen İstanbul seçimlerinin yapıldığı 23 Haziran tarihinde özellikle açıklanmıştır. Böylelikle iktidarın intikam arayışı çabası su üstüne çıkmıştır, çok net anlaşılır hale gelmiştir." dedi.


CHP'li Mehmet Gürel,"Verilmek istenen mesaj şudur: 'Biz iktidar olarak seçimlerde kazanamazsak, bir şekilde bunun intikamını alırız. Halkın seçtiklerini ve bize seçim kaybettirenleri iktidarın gücüyle bir şekilde cezalandırırız. Halkın iradesi bizim için önemli değildir. Biz bir şekilde iktidarımızı sürdürmeye bakarız. Halkın ne dediğinin önemi yoktur. Milletvekiliyse milletvekilliğini düşürürüz, belediye başkanıysa görevden uzaklaştırırız, il başkanıysa bir bahane yaratır hapse atarız. Önemli olan bizim koltuklarımızı korumamızdır. Bu yolda her şeyi yaparız.' Evet, verilmek istenen mesaj açıkça budur." dedi.

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel şöyle devam etti;

"Tüm muhalif kesimler iktidar tarafından bir şekilde sindirilmeye çalışılmaktadır. Giderek gücünü kaybeden iktidar, siyaseten sonunu geciktirmeye yönelik akla hayale gelmeyecek, mantık dışı her şeyi denemektedir. Ama iktidarın unuttuğu şudur. Cumhuriyet Halk Partisi bir dilekçeyle kurulmuş bir parti değildir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partidir. CHP’liler mücadelecidir, dik duruşludur, hiçbir zorbalığa boyun eğmezler. Cumhuriyet Halk Partisi; il başkanına da sahip çıkar, milletvekiline de, belediye başkanına da, üyelerine de. Cumhuriyet Halk Partisi haksızlığa uğrayan her yurttaşa sahip çıkar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Güneşi görebilmek için keskin gözlü olmaya gerek yoktur. CHP iktidarı yakındır. Ne yaparlarsa yapsınlar buna engel olamayacaklar. Çünkü halk her şeyi görmektedir ve her şeyin farkındadır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.