CHP'li Belediye, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtıyor
CHP’li Yalova Belediyesi, sosyo-ekonomik yönden ihtiyaç sahibi, yemek yapamayacak durumda olan yaşlılarımıza, özel insanlarımıza, düşkünlere yerinde tespit yaparak sıcak yemek hizmeti sunmaya devam ediyor.

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen hizmette Ocak ayından Haziran ayına kadar ki olan 6 aylık süreçte toplam 1915 kişi bu hizmetten yararlandı.



1 öğünde 3 çeşit yemek bulunuyor. İhtiyaç sahiplerinin seçimine göre yoğurt, ayran veya meyve de öğünün yanında veriliyor.



Toplamda verilen öğün ise 56 bin 639 olarak belirlendi.


MEZARLIKLARDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR


Öte yandan CHP'li Yalova Belediyesi, Kurban Bayramı'nda mezarlık ziyareti yapacak vatandaşlar için ücretsiz seferler düzenleyeceğini de duyurdu.

Temizlik İşleri ve Mezarlıklar Müdürlüğünün ortak çalışması ile Kurban Bayramı öncesi Yalova Belediyesi, Şehir ve Paşakent Mezarlığında bakım çalışması başlattı.

Yalova Şehir Mezarlığı ve Paşakent Mahallesinde devam eden çalışmalarda, mezarlık içlerinde bulunan otlar temizlenirken, ara yollardaki kaldırımların bakım ve onarımları yapıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında mezarlık içindeki yollarda yıkandı. Şehitlerimizin bulunduğu bölümde şehitlerimizin mezar taşları silinerek özenle bakımları gerçekleştirildi.

Kurban Bayramında mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara ise Yalova Belediyesi tarafından Gülsuyu ve Şerbet ikramı edilecek.

Ayrıca yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yakınlarının mezarlarına rahat ulaşabilmesi için golf arabasıyla servis yapılacağı da duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.