CHP'Lİ  BELEDİYE YABANCI  TABELALARI  KALDIRMAYA  BAŞLADI
Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz haftalarda kent genelinde faaliyet gösteren dükkânlara denetimler gerçekleştirerek yabancı tabela bulunduran işletmelere tabelalarını değiştirmeleri hususunda süre tanımıştı. Verilen sürenin dolmasının ardından ekipler, yabancı tabela bulunduran dükkânların tabelalarını kaldırmaya başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yalova Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Mürseloğlu; “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yönetmeliğe uygun olmayan yabancı tabelaların sökülmesi konusunda geçtiğimiz haftalarda dükkân sahiplerine denetimler gerçekleştirerek, bilgilendirdi. Gerekli sürenin dolmasıyla birlikte ekiplerimiz harekete geçerek dükkân sahiplerinin tabelalarını kaldırmaya başladı. Yalova’nın diğer şehirler gibi yabancılaşmasının önüne geçmemiz gerekiyordu. Esnaflarımıza da bu konudaki duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.



Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Yalova, Atatürk'ün "Benim Kentim" dediği bir şehirdir. Yalova ne yazık ki mülteci akınından nasibini fazlasıyla alan yerler arasında...Yalova'da yabancı, arap tabelaları kaldırmaya başlayan CHP'li Belediyeyi ve Başkan Vefa Salman'ı tebrik ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.