CHP'LİLER VEFA SALMAN'DAN BUNU İSTİYOR
Özel Haber...CHP’nin Mart 2019 yerel seçimleri için tekrar aday gösterdiği Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ak Parti’den aldığı Belediye başkanlık koltuğunu Ak Parti’ye geri vermemek için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Halkla iç içe olan ve sürekli halka adeta dokunarak seçim çalışmalarına devam eden CHP’li Başkan Vefa Salman’ın ayrı bir ekip oluşturup, halkın, partililerin taleplerini belirlemek için sahaya sürdüğü ortaya çıktı.

Devam eden bu saha çalışmalarında özellikle CHP’lilerden  oldukça dikkat çeken bir talep geldiği, partililerin Ertan Şener ve Mehmet Güler gibi Yalova’da CHP’nin önemli isimlerini Vefa Salman’ın yanında görmek istedikleri, Vefa Salman’dan bu iki ismi Belediye Başkan Yardımcısı yapmasını istedikleri ve bu taleplerini Vefa Salman’a ilettikleri edinilen bilgiler arasında.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN SAĞLANMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM OLUR

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

Ertan Şener ve Mehmet Güler Yalova’da CHP’nin önemli isimlerinden ve bu iki isim Muharrem İnce’ye de yakın isimler. Partililer Vefa Salman’dan, Ertan Şener ve Mehmet Güler’i seçim öncesi Başkan Yardımcısı olarak belirleyip açıklamasını istiyorlarmış.

Yalova'da AKP’de yaşanan birlik ve beraberlik sorunu, CHP’de de yaşanıyor!

Hal böyleyken; bu istek, birliğin ve beraberliğin sağlanması açısından hakikaten kıymetli bir istek gibi duruyor. Birlik ve beraberliğin sağlanması için gerçekten çok önemli bir adım olur.

İzleyip görelim bakalım Vefa Salman partililerden gelen bu istek karşısında ne yapacak?



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/12/16/emin-colasan-necati-dogru-ve-akpnin-yalova-adayi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.