ÇINARCIK'TA EMİN AYKUL SESLERİ!
ÖZEL HABER/ Bengül Kuşluk ve Fadlı Özbay çiftinin nikahını kıyan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, CHP'deki en büyük rakibi Emin Aykul'u şahit koltuğunda görünce adeta ne yapacağını şaşırdı! Kısa süreli bir şok yaşayan ve gerginliği yüzüne yansıyan Başkan Kurt, 2019 Yerel seçimlerinde CHP'nin Emin Aykul'u Belediye Başkan Adayı göstermesinden endişe ediyor.

2014 Yerel seçimlerinde, CHP Çınarcık Belediye Başkanı Aday Adayı olan Emin Aykul'un CHP'nin adayı olması beklenirken, Muharrem İnce'nin devreye girmesi ve Kurt'a kefil olmasıyla CHP, Çınarcık Belediye Başkan Adayı olarak Avni Kurt'u göstermişti.



"EMİN AYKUL NEREDE?" DİYE SORMUŞTU...

2015'in başında örgüt toplantısında konuşup Ak Parti'ye transfer iddialarına cevap veren ve anlamsız bir şekilde Emin Aykul'u hedef alan Başkan Avni Kurt,"Seçim sürecinde aday adayı olan arkadaşlarımız nerede? Şahsımı bu gibi insanlarla aynı kefeye koyan densizleri de esefle kınıyorum." demiş ve Emin Aykul'a gönderme yapmıştı!

EMİN AYKUL CEVAP VERMİŞTİ!

"Polemiklerden dedikodulardan ve entrikalardan hep uzak durmaya çalışıyorum. Bu açıklamamı yapmama sebep olan olay Cumartesi günü Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un isim vermeden ilçe örgüt toplantısında şahsıma hedef alan açıklamasıdır." diyen Emin Aykul,"Kendisini partiye kazandıran, üye yapan dönemin ilçe başkanı olarak halkına densizler diye hitap etmesini esef ile kınıyorum” demişti.

AYKUL: KENDİSİ NEREDEYDİ?

"Avni Kurt, benim nerede olduğumu sormuş. Hemen cevap vereyim." diyen Emin Aykul,"Gözlerimi dünyaya açtığımdan beri hep aynı yerdeyim. Geçirmiş olduğum seçimlerde, siyasi mücadelelerde kapı-kapı dolaşırken kendisini sağımda ya da solumda hiç görmedim. Şimdi soruyorum. 2014 yerel seçimleri öncesi kendisi nerelerdeydi? Kamuoyunun takdirine sunuyorum. Bu konuşmalar seçilmiş bir Belediye Başkanına yakışan üslup değildir. Naçizane kendisine tavsiyem binlerce insanın sorumluluğunu üzerine almış, karar makamında oturmuş bir kişi olarak halkı için çalışan, proje üreten ve bunları hayata geçiren, halkın refahı ve huzuru için çalışan, icraatları ile anılan başkan olmasıdır. Halkın boş sözlere değil, çalışmaya ve hizmete ihtiyacı vardır." demişti.

CHP'DE EMİN AYKUL SESLERİ!


Eski Belediye Başkanı Ak Parti'li Murat Erdoğan'a hesap sorma vaadiyle Çınarcık Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avni Kurt, koltuğa oturduktan sonra bu sözünü unutmuştu! Hala eski başkana hesap sorması beklenen Avni Kurt'a partililer tepkili!

Seçim meydanlarında söz verdiği projeleri de bırakın hayata geçirmeyi, adını dahi anmayan Avni Kurt'un performansından memnun olmayan Genel Merkezin 2019 seçimleri için aday arayışına girdiği ve Emin Aykul isminin üzerinde durulduğu edinilen bilgiler arasında.

Seçimleri kazandıktan sonra tıpkı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman gibi Muharrem İnce'ye adeta sırtını dönen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşüne katılmayan tek belediye başkanı olması ve hakkında rüşvet, ihaleye fesat karıştırmak suçlamalarıyla soruşturmalar olması sebebiyle, CHP Genel Merkezinin yeni aday için arayışa girdiği ve bir süredir Emin Aykul'la görüşmeler yaptığı edinilen bilgiler arasında.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/08/10/chpli-baskan-avni-kurta-suc-duyurusu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.