Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer: Destek vermeye hazırız
Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuştu ve "Yaklaşık 2 ay önce düzenlediğimiz basın toplantısında dile getirdiğimiz Yalova’nın müzminleşmiş sorunlarının başında gelen Kentsel Dönüşüm ve Altyapı konularında, AK Parti İl Başkanının birliktelik çağrısı yapması ve Yalova Belediye Başkanının bu çağrıya olumlu yaklaşımı ilimiz için umut vericidir" dedi.




Özsümer şöyle devam etti;

Kentsel dönüşüm konusunda deprem yaşamış mevcut yapıların haklarının korunması ile alakalı Çevre Bakanlığının bir tasarı hazırladığını biliyoruz. Ancak Yalova’nın kaybedecek zamanı yok. İlave kat verilmediği takdirde zaten Mevcut nüfus yoğunluğumuz içinde kalınmış olacak, ilave bir yoğunluk artışı yaşanmayacaktır.

Taraflar iyi niyetli olduğu takdirde, konunun aciliyeti Ankara’ya anlatılarak, bakanlıktan görüş alınarak, belediye Meclisinde plan notu ile tasarı beklenmeden sonuç alınabilir.

Ayrıca iktidarın, Yalova Belediyesi tarafından hazırlanan, Bağlarbaşı mahallesi kentsel dönüşüm projesine de destek vermesi gerekir. Bu proje de karlılık hesabı yapılmaksızın iktidarın desteğine ihtiyaç vardır.

Gerçekleştiği takdirde, uyuşturucu, asayiş başta olmak üzere bir çok sorunun da çözümü olacaktır. Alt Yapı sorununda da Yalova Belediyesinin hazırladığı yeni isale hattı projesinin bir an önce devlet yatırımı olarak onaylatılıp hayata geçmesi elzemdir. Böylelikle ciddi sağlık sorunları ve kayıp kaçak ortadan kalkacaktır.

Yine geçen dönem YASKİ tarafından başlattığımız ve Türkiye’nin Ankara, Malatya ile birlikte 3 pilot il arasında yerini alan atıksuların değerlendirilmesi projesinin de bir an önce hayata geçirilerek, barajımızda ki içme suyumuzun, günlük yaklaşık 35.000 metre küplük kısmın tasarrufu sağlanmış olur, (günlük su tüketiminin yaklaşık 1/3’ü ), ayrıca ekonomik olarak ta YASKİ’ye katkısı olur.

Yukarıda ifade ettiğim gibi birliktelik söylemleri memnuniyet verici, 10 yıl, alt yapı ve 5 yıl imar ve Kentsel Dönüşüm konusunda görev almamız sebebi ile, ayrıca DEMOKRAT Parti Yalova İl Başkanı olarak ve en önemlisi bir Yalovalı olarak bizlerinde üzerine bir vazife düşerse, her zaman destek vermeye hazır olduğumuzu, bu birliktelikte Demokrat Parti’nin de olduğunu bildirir, saygılar sunarım.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/10/22/vefa-salman-ak-parti-il-baskani-muglim-bagatarin-is-birligi-cagrisina-cevap-verdi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/10/19/baskan-muglim-bagatardan-is-birligi-cagrisi/



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.