Deva Partisi Yalova, Teşkilatlanma Çalışmalarını Sürdürüyor

DEVA Partisi Yalova İl Teşkilat İşleri Başkanı Ünsal Akbay tarafından Birim Başkan Yardımcıları Toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda il ve ilçe birim başkanlarının görev tanımlaması yapıldı. Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yapılacak olan faaliyetler ve yapılması gereken projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Düzenli aralıklarla yapılacak olan birim başkanlarının toplantısı DEVA Partisi Yalova İl Başkanlığı parti binasında gerçekleşiyor.

Ardından İl Kadın Çalışmaları Başkanı Leyla Doğru tarafından DEVA'lı Kadınlar Buluşması gerçekleşti. Yapılan buluşmada kadınlara Leyla Doğru tarafından hazırlanan “ Kadınların DEVA Partisi’nden beklentileri nelerdir?” sorusu soruldu. Ardından Doğru: “Türkiye’deki en genç ve en çok kadın kotasına sahip tek partiyiz. Partimiz kadınlarımıza ayrı bir önem veriyor. Partimizin hedefi kadınlarımızı; güçlü, üretken ve her alanda söz sahibi konuma getirmektir. Eşitlik, özgürlük ve adalet kavramlarını esas alan, kadınlar ve erkeklerin toplumsal yaşamın her alanına eşit katılımlarını ifade eden “toplumsal cinsiyet eşitliği” temel ilkemizdir.” ifadelerini kullandı.

İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Mehmet Akif Balcan tarafından Gençlik Buluşmaları gerçekleştirildi. Yapılan buluşmada DEVA Partisi’nin kuruluş amaçları, değer ve ilkeleri gençlere anlatıldı. Gençlere yaşadıkları sorunlar soruldu. DEVA Partisi’nin gençlere yönelik çalışmalarından ve Yalova’da yapılacak olan faaliyetler hakkında konuşuldu. Buluşmada Akif Balcan: “Gençlerin hukuksuzluk, liyakatsizlik, işsizlik, eğitim gibi problemleri var ama en dramatik olanı gelecek kaygılarının olmasıdır. Bu gelecek kaygısı, kaderimiz değil. Bu ülke daha da müreffeh günleri görmeyi hak ediyor.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Deva Partisi Yalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.