ESENKÖY DOLGU PROJESİNE İPTAL DAVASI!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesine bağlı Esenköy Beldesinde Ak Partili Belediyenin Sahil Dolgu Projesiyle ilgili, projenin iptali için Bursa 3. İdare Mahkemesine dava açıldı. Mahkeme verdiği ara kararda, projenin Çevre Mevzuatı ve Kamu Yararına uygun olup olmadığının tespiti için, olay mahallinde bilirkişi incelemesi istedi.


SORUŞTURMA İZNİ VERİLDİ!


İzinsiz deniz dolgusu yapmaya çalışan Ak Partili Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan hakkında yapılan suç duyurusu üzerine soruşturma izni verilmemiş ama yapılan itiraz üzerine yine bölge idare mahkemesi tarafından bu karar bozulmuştu!



Genel Merkezin yaşanan gelişmelerden haberdar olup rahatsızlığını İl Başkanına ilettiği ve partiyi sıkıntıya sokan Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan'ın yerel seçimlerde bir daha aday gösterilmeyeceği konuşuluyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.