Faruk Kırtay: CHP Yalova İl Yönetimini tüzüğü uygulamaya davet ediyorum

Özel Haber... CHP Çınarcık Belediye Meclis Üyelerinin sayı üstünlüğüne rağmen Nisan ayı toplantısında komisyon seçimlerinde grup kararına uymayarak AK Parti ile komisyonları 2-2 paylaşması olayının yankıları sürerken, 2016 yılında grup kararına uymadıkları gerekçesi ile Ahmet Yavuz’la beraber CHP’den ihraç edilen dönemin CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi Faruk Kırtay, olayı gündeme getiren Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuştu ve tepkisini dile getirdi.

Hakan Korkmaz’ın Çınarcık Belediye Meclisinde CHP’li meclis üyelerinin komisyon seçimlerinde grup kararına uymadıklarını gündeme getirmesini de hatırlatan Faruk Kırtay,”Eğer grup kararına uyulmadıysa bu kesin ihraç sebebidir. Bizi de 2016 yılında bu sebeple partiden ihraç etmişlerdi. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin günah keçisi miyiz? Adamına göre şerbet mi veriliyor? Çınarcık Belediye Meclisinde yaşanan olayla ilgili de ben CHP Yalova İl Yönetimini tüzüğü uygulamaya davet ediyorum. Eğer grup kararına uyulmadıysa o zaman gereği yapılmalıdır diyorum. Yani bizde işleyen CHP tüzüğü başkalarında işlemiyor mu?” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.