FİRMA SESSİZ...BELEDİYE SESSİZ...HALK TEPKİLİ!
"Yıllardır Çınarcık'ta bir çevre felaketi yaşanmaktadır" diyen Hasan Baba Tarih ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Orhan Öztürk, Çınarcık'ta yapımı adeta yılan hikayesine dönen Sahil Dolgu Projesi'ne tepki gösterdi.

Çevre Derneği Başkanı Orhan Öztürk,"Aslında yapılan iş bir sahil dolgusu değildir. İstanbul'dan alınan inşaat hafriyatı, çöp, pislik, kimyasal atık Çınarcık denizine dökülmektedir." dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lujSyV6chOM&feature=youtu.be[/embed]

Deprem bölgesi Çınarcık'ta çok önemli sahil dolgu projesini bu konuda hiç bir deneyimi ve yeterliliği olmayan bir firmaya veren ve Çınarcık'ta adeta çevre felaketine sebep olan Belediye Başkanı Avni Kurt'a tepki gösteren Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Sait Saral'da,"Başladığından beri belediyeye ve belediyedeki arkadaşlara bu dolgunun bu şekilde yapılamayacağını ve çevreye büyük zararlar vereceğini söylemiştik." dedi.

Meclis Üyesi Saral,"Bu çevre felaketini görmemeleri gerçekten içler acısı bir durum" dedi.

Öte yandan acemi ellerde çevre felaketine ve Çınarcık halkının tepkilerine sebep olan Sahil Dolgu Projesi ile ilgili rüşvet ve ihaleye fesat iddiaları da yargıda.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.