Genç Parti Yalova İlçe Başkanı Yavuz Şekerci seçildi
Genç Parti Genel Başkanlığına 7 Mayıs 2018 tarihinde Ankara’da Çukurambar Green Park otelde yapılan Olağanüstü Büyük Kongre ile yeniden seçilen Cem UZAN, siyasete hızlı bir dönüş yaparak partisinin tüm Türkiye'de teşkilatlarını yenilerken, yeni oluşturduğu kadrosunda Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan yardımcı olarak görev verdiği İbrahim ALTINOĞLU’nu da Yalova ilini kurmak ile görevlendirmişti.

Geçtiğimiz aylarda Yalova’da teşkilatlanma çalışmalarını başlatan Genç Parti, bu çerçeve de ilk önce Yalova il Kurucu Başkanlığına atadığı Sadettin DERE ile Yalova İl Başkanlığını kurduktan sonra ayrıca Çınarcık ve Yalova Merkez ilçelerinde de İlçe Başkanlıklarını tamamlayıp, bu ilçelerde Çınarcık ilçe Başkanlığına Güler GEZGİN ile Yalova Merkez İlçe Başkanlığına Yavuz ŞEKERCİ ’yi Başkan olarak atamıştı.

Yalova’da diğer ilçelerde teşkilatlanma çalışmaları hızla sürerken, ataması yapılan ilçelerde bu ay kongre süreçleri başlatıldı.

Ataması yapılan bu  ilçelerden olan Çınarcık İlçe Başkanlığında, geçtiğimiz pazar günü 02 Aralık 2018  tarihinde Çınarcık İlçe Olağan Kongresi yapıldı. Bu kongre sonrasında, Genç Parti Çınarcık İlçe Başkanlığına Mehtap ATAMAN seçildi.

Yalova Seçim Kurulundan Mazbatasını alan Başkan Mehtap ATAMAN görevine başladı.

Bu Pazar günü de 09 Aralık2018 tarihinde Genç Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığının Olağan Kongresi Yapıldı.

Fatih Caddesinde Genç Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığının parti ilçe merkezinde yapılan Olağan Yalova Merkez İlçe kongresinde Yalova Merkez İlçe Başkanlığına Yavuz ŞEKERCİ seçildi.

Yalova Merkez İlçe Kongresinin Divan Başkanlığını Genç Parti Yalovadan Sorumlu Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı İbrahim ALTINOĞLU  yaparken, yazman üyeliklerini de  Genç Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Hasan KIRAN, Genç Parti Çınarcık Kurucu Başkanı Güler GEZGİN yaptı.

Yalova Merkez İlçe kongresine, ayrıca Genç Partinin Karamürsel İlçe Başkanı Abuzer Gaffar SELÇUK, Çınarcık İlçe Başkanı Mehtap ATAMAN ve Çınarcık İlçe Başkan Yardımcısı Sadettin GÜCÜYENER  katılırken,  ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

İlçe kongresinde tek liste ile delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden seçilen Yalova İlçe Başkanı Yavuz ŞEKERCİ, yaptığı teşekkür konuşmasında partisinin ve Genel Başkanı Cem UZAN'ın  Milletimizin ve Vatanımızın hizmetinde olacağını ve bu hizmete de hazır olduğunu söyleyerek, genel başkanımızın ve partimizin ilkeleri doğrultusunda, Yalova’da hizmete hazır olduklarını,yeni oluşturacakları ekonomi politikaları ile bu kulvarda umut olarak yerlerini alacaklarını belirtti.

İlçe başkanı seçilen Yavuz ŞEKERCİ'nin listesinde yönetim kurulu asil üyeliklerinde Kaan ŞAPÇILAR, Samet ILGAZ, Yavuz AYDIN ve Serhat ILGAZ yer aldı.

Ayrıca İlçe Kongresinde 18 Yalova il delegesi de seçildi.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.