Hakan Gençer: Sabiha Gökçen Havaalanına Ulaşım Sorunu Çözülmeli
YTSO Turizm Geliştirme Komisyonu toplantısı, YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Gençer, Özgür Çavuşoğlu, YTSO Meclis Üyesi Gökhan Doğan, 4. Meslek Komite Başkanı Metin Soysal ile YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer’in katılımı ile yapıldı.

Toplantıda Yalova - Sabiha Gökçen Havaalanı transferlerinde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gençer yaptığı açıklamada, "Sabiha Gökçen Havaalanında Kocaeli ve Bursa Büyükşehir Belediyelerine yer tahsisi sağlanmış ve bu iki il havaalanına doğrudan taşımacılık yapıyor. Yalova’lı vatandaşlarımızın Sabiha Gökçen Havaalanından Yalova’ya gelmesi saatler sürüyor, hele birde akşam geç saatlerde ise havaalanından Yalova’ya dönmek özel aracınız yoksa tam bir eziyete dönüşüyor. İlimizde turizmin gelişmesi için sürekli bir çalışma var ama en önemli konu olan ulaşımda eksik kalıyoruz. Bizde YTSO olarak bu doğrultuda çalışma yapıyoruz. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş.’ye ilettiğimiz talep yazımızda, Bakanlık’tan onay alınması gerektiği tarafımıza iletildi. Bu anlamda AK Parti İl Başkanımıza ve İl Genel Meclis Başkanımıza da konu ile ilgili bilgi aktardık. İnşallah kısa zamanda bu sorunun çözüleceğine inanıyoruz" dedi.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/10/03/yalova-goce-kapandi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.