HASAN SOYGÜZEL: HÜSEYİN AVNİ ÖNDER'LE HERHANGİ BİR İŞ, TİCARET İLİŞKİM YOK!
Özel Haber... Ülke siyasetinde gündemin üst sıralarına oturan Haydarpaşa ve Sirkeci Garı kiralama ihalesiyle ilgili bazı iddialar Yalova’ya da sıçradı.

Önce genç vekil Ahmet Büyükgümüş’ün, ardından İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’in Yalova’lı olan ve tartışılan gar ihalesini alan Hüseyin Avni Önder’in gizli ortağı olduğu iddiaları dillendi.

En son İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar’ın da bu iddiaları yaptığı bir paylaşımla dile getirmesi üzerine Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz az önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu iddialara cevap verilmesi gerektiği konusunda uyarılar yapmıştı.


Bu çağrı üzerine Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, az önce Korkmaz’ı aradı ve hakkında ortaya atılıp dillenen iddialara cevap verdi.

Görüşmeyle ilgili Korkmaz şöyle konuştu:

Az önce Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel aradı, görüştük.
Sayın Soygüzel, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı kiralama ihalesini aldığı için adı şuan Türkiye’de belki de en çok konuşulan isimlerden olan Yalova’lı Hüseyin Avni Önder’i tanıdığını, başarılarıyla da övündüğünü son derece açık yürekli bir şekilde söyledikten sonra... hayatı boyunca iş, ticaret, para gibi şeylere hiç önem vermediğini, bu yönde bir yaşam tarzı olduğunun da altını çizerek Hüseyin Avni Önder’le arasında herhangi bir iş, ticaret ilişkisinin kesinlikle olmadığını ve Yalova’da dillenen bu yöndeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını... bunu da bu vesileyle kamuoyuna duyurma isteğini görüşmemizde bana ifade etti.

Aktarmış olayım...

Bir hususa daha değinmek isterim ki önemli...

Sayın Hasan Soygüzel’in beni aramasına sebep olan paylaşımımın altına AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’dan da son derece dikkat çeken bir yorum geldi.



Söz konusu iddialara değinen Başkan Bağatar yaptığı yorumda,"Yalova'nın yetiştirdiği iyi insanlardan faydalanmak onları motive edip ilimiz için faydalı işler yapmak yerine kendi evlatlarımızı yıpratmaya karalamaya devam ediyoruz.
Bizler kendimize yazılan kaderi yaşıyoruz sadece, kimin nereye geleceğine Allah karar verir. O yüzden bu nafile karalama kampanyaları sadece Yalova'nın yetiştirdiği değerlere zarar verir, ilerlememize engel olur. Yalova'dan genç bir vekil sayın Cumhurbaşkanımızın yakın çalışma ekibinde iken bence bundan Yalova ne kazanacak buna odaklanmamız gerek." dedi.

Bunu da aktarmış olayım.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/10/20/yalova-milletvekili-ahmet-buyukgumus-gar-ihalesini-alan-huseyin-avni-onderin-gizli-ortagi-mi/



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.