Hüseyin Özyılmaz: Nöbetçi Yönetici uygulaması teşkilatımızda aksatılmadan uygulanmaktadır

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Hüseyin Özyılmaz yaptığı açıklamada;"Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği 'Nöbetçi Yönetici' uygulaması teşkilatımızda aksatılmadan uygulanmaktadır." dedi.



Hüseyin Özyılmaz,"Merkez İlçe Başkanlığımızda uygulanmakta olan her gün bir Yöneticinin ve bir Mahalle Başkanının nöbetçi olarak görevlendirilmesi yanında, her hafta perşembe günleri de bir Belediye Meclis Üyemiz parti binasında halk ile buluşacak. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği 'Nöbetçi Yönetici' uygulaması teşkilatımızda aksatılmadan uygulanmaktadır. Bu yeni dönemde Belediye Meclis Üyelerimiz de Partimizde hemşehrilerimiz ile buluşmak istediklerini bizlere ilettiler. Ayrıca partimize ziyarete gelen değerli hemşehrilerimizin de kendi oyları ile seçmiş oldukları belediye meclis üyeleri ile görüşme talepleri oluyordu. Teşkilatımız ile yaptığımız toplantılarda seçilmiş Belediye Meclis Üyelerinin hemşehrilerimiz ile bir araya gelmesinin çok faydalı olacağını değerlendirdik. Aldığımız bu karar doğrultusunda, perşembe günleri de bir Belediye Meclis Üyemiz Merkez İlçe Yöneticimiz ile birlikte partimizde bulunup hemşehrilerimizi ağırlayacaklar." dedi.



"Ayrıca Merkez İlçe Başkanımız Umut Güçlü de teşkilat çalışmaları, ziyaretler ve toplantılar dışında hafta içi her gün parti binamızda bulunmaktadır." diyen AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Hüseyin Özyılmaz,"Tüm hemşehrilerimizi çay içmeye, sohbet etmeye, dilek ve temennilerini iletmeye partimize bekleriz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.