İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Yalova Belediyesi'ne ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yalova'ya gelerek bir otelde gerçekleşen Güvenlik Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantıya Bakan Süleyman Soylu'nun yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcıları Muhterem İnce, Mehmet Ersoy, İsmail Çataklı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, Göç İdaresi Genel Müdürü Savaş Ünlü, Yalova Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bahçepınar ve diğer yetkililer katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen ve terör, uyuşturucu ile mücadele, deprem, göç, asayiş ve pandemi konulu toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

Bakan Süleyman Soylu daha sonra Yalova Belediyesi’ne geçerek, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'la bir araya geldi ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İçişleri Bakanı Soylu’yu, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman ve Volkan Dadaloğlu makam girişinde karşıladı.

Yapılan karşılamanın ardından birlikte makama geçen heyete Başkan Vekili Mustafa Tutuk ilde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

TUTUK: ŞEHRİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Ziyaretle ilgili Başkan Mustafa Tutuk,”Yalova'mız ile ilgili istişarelerde bulunduğumuz toplantının akabinde Sn. Bakanımız Süleyman Soylu'yu belediyemizde ağırladık. Ziyaretiyle bizleri onurlandıran Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimiz için var gücümüzle çalışmaya devam.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.