İNCE,'PATRON BENİM' DEDİ!
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Belediye Başkanı olduktan sonra kendisine ve örgüte adeta sırtını dönen Yalova ve Çınarcık Belediye Başkanlarına,"Genel merkezde çektirdiğiniz o fotoğraflar işe yaramayacak!" diyerek adeta gönderme yaptı!

Dün CHP Yalova İl Başkanlığının düzenlediği belediye başkanlarınında katıldığı basın toplantısında konuşan Muharrem İnce,"11 ay sonra seçim var. Belediye başkanıyken yeniden aday olmak isteyenler olacak. Bakın ben çok deneyimli biri olarak başınıza gelecekleri anlatayım. Genel merkezde çektirdiğiniz o fotoğraflar işe yaramayacak. Seçime 4 ay kala genel merkezdeki yöneticilerden hiç biri telefonunuzu açmayacak. Dengeleri gözetirler. Sakın ha örgütün gücünü küçümsemeyin. Size kimseden fayda yok sadece örgütten var. Seçime yaklaştığında evlat babayı görmez o merkezde aynı mahşer yeri gibidir. Size sadece örgütten fayda vardır. Ben hiç ihmal etmedim bu örgütü onlar da beni yalnız bırakmadılar.” dedi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

Evet Muharrem İnce basın toplantısında,”Genel merkezde çektirdiğiniz o fotoğraflar işe yaramayacak!” diyerek, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a adeta adrese teslim bir gönderme yaptı.

Bunu açıklayayım...

2014 seçimlerinde Muharrem İnce sayesinde belediye başkanlığı koltuğuna oturan Vefa Salman,  hem İnce’ye hem de CHP örgütüne adeta sırtını dönüp,  Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’e yanaştı ve adeta belediyeyi perde arkasından beraber yönettiler.

Malumunuz Yalova Belediyesi CHP’de ama belediye meclisinde AKP’nin sayıca üstünlüğü var!

Başka bir şey dememe gerek yok herhalde...

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’ta kankası Vefa Salman gibi İnce’ye sırtını döndü ki Sayın İnce, Avni Kurt için Genel Merkeze bizzat kefil olmuştu!

(Ben 2015 yılında Avni Kurt’un AKP’ye geçmek için uğraştığını deşifre edince, baskılardan bunalan CHP Çınarcık’ta bir örgüt toplantısı yapmış ve burada iddialar yalanlanmış, Muharrem İnce’de burada yaptığı konuşmada Avni Kurt’u aday olarak Genel Merkeze kabul ettirebilmek için nasıl kefil olduğunu açıklamıştı.)

Hal böyleyken...

2 başkanda 2014 seçimlerinden sonra Muharrem İnce’ye sırtını döndü...

Hatta İnce, oğlunun düğününe Başkan Salman’ı çağırmamış, Kemal Kılıçdaroğlu’da belki ikiliyi barıştırırım ümidiyle İnce’nin oğlunun düğününe Salman’ı yanına alıp gitmişti ama bunda başarılı olamamıştı!

Uzatmayayım...

Muharrem İnce’nin bu iki başkanla arasının bozuk olduğunu zaten deşifre edende benim...

Şimdi size İnce’nin dün aynı masadaki iki başkana neden,”Genel merkezde çektirdiğiniz o fotoğraflar işe yaramayacak!” diyerek gönderme yaptığını anlatayım...

Vefa Salman ve Avni Kurt tamam seçildikten sonra İnce’ye adeta sırtlarını döndüler ama bununla yetinmiyorlar ve iddia o ki; tabiri caizse İnce’nin siyaseten kuyusunu kazmaya çalışıyorlar!

Mesela 2 başkan, belediye başkanları toplantısı vs. için ne zaman Genel Merkeze gidip gelseler, ”Muharrem İnce bitti!”,”Vekilin üzeri çizildi!” gibilerinden bir dedikodudur başlıyor!

İddiaya göre iki başkan bu iddiaları dillendiriyor ve buna dayanak olarak ve etrafındaki insanları buna inandırmak içinde, toplantıda bir kaç Milletvekiliyle çekilmiş fotoğrafları gösteriyorlar!

Yani “bakın vekillerle görüştük, onlar dedi...” gibilerinden...

Bunlar tabi ki altını çizerek söylüyorum, iddia ve dedikodular!

İşte bu iddia ve dedikodular Muharrem İnce’nin kulağına gidince vekilde haliyle bozuluyor, ki bana göre yerden göğe kadar haklı.

İşte vekil İnce, sonunda ne yaptı?

Dün basın mensuplarının önünde bu iki başkana yani Vefa Salman ve Avni Kurt’a dedi ki,”Genel merkezde çektirdiğiniz o fotoğraflar işe yaramayacak!

Yani Muharrem İnce, kimin belediye başkan adayı olacağına Genel Merkezin değil, elinde tuttuğu, kendisine bağlı Yalova Örgütünün karar vereceğini iki başkana hatırlattı ve adeta “CHP Yalova’da patron benim” dedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/25/incenin-dugunun-de-davetsiz-misafir/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.