İSMAİL ATİK YALOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
Özel haber...Yalova’da 3 dönemlikler arasında olan ve ne yapacağı merakla beklenen Ak Parti’li Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Cuma günü partisinden Yalova Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü kaplıcalarında çok sayıda turist ağırlayan ve önemli bir turizm merkezi olan Yalova'nın Termal İlçesinin Ak Parti'li Belediye Başkanı İsmail Atik, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuştu ve CHP'nin elinde bulunan Yalova Belediyesi'ni yönetmeye talip olduğunu açıkladı.

2004 yılından beri Termal Belediye Başkanı olan İsmail Atik, Cuma günü Ak Parti’den Yalova Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yapacağını söyledi.

Korkmaz, haberi ilk kez sosyal medya hesabından duyurdu.

SEÇİMLER TEKRARLANMIŞTI

Muharrem İnce'nin memleketi Yalova'da 2014 yerel seçimleri büyük bir çekişmeye sahne olmuş ve tekrarlanan seçimler neticesinde Yalova Belediyesi CHP'ye geçmişti.

Ak Parti, Yalova'yı CHP'nin elinden geri almak istiyor ve Mart 2019 yerel seçimlerinin de Yalova'da yine büyük bir çekişmeye sahne olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu yüzden partilerin kimleri belediye başkan adayı göstereceği merakla bekleniyor.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/30/chplilerin-8i-muharrem-inceyi-istiyor/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.