KAMİL YAMAN, REVİZYON'A KONUŞTU...
Yalova'nın Çınarcık İlçesine bağlı Koru Beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Kamil Yaman, 2019 seçimlerinde Koru'da yola devam edeceğini açıkladı. Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın bugün makamında ziyaret ettiği Başkan Kamil Yaman, Korkmaz'ın sorularını cevapladı.

Adı CHP'nin Çınarcık Belediye Başkan Adaylığı için geçen Başkan Kamil Yaman, 2019 yerel seçimlerinde yine Koru Beldesinden aday olacağını söyledi.

Konuyla ilgili Korkmaz şöyle konuştu:

"Beldeler kapatılacak söylentileri başlar başlamaz Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'ın CHP'nin Çınarcık Belediye Başkan Adayı olacağı dillenmişti.

Hatta bu yönde Çınarcık halkında bir beklentide oluşmuştu çünkü Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Belediyeyi borçlandırmadan kendi imkanlarıyla Koru halkına hizmet eden, hakikaten başarılı bir hizmet adamı, CHP'nin çağdaş ve modern belediyecilik zihniyetinin en güzel temsilcilerinden biri.

Hele ki Başkan Kamil Yaman geçtiğimiz haftalarda Çınarcık'ta bir iş yeri açılışına katılınca köy içi çalkalanmış, belediye başkanı Avni Kurt'un ise adeta uykularını kaçırmıştı!

Peki CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye yakınlığı ile bilinen Başkan Kamil Yaman ne yapacak?

CHP'den Çınarcık Belediye Başkan Adayı olacak mı?

İşte bu soruyu sormak için bugün Sayın Başkanı ziyaret ettim.

Beni son derece samimi bir şekilde karşılayan ve sorularıma içtenlikle cevap veren Kamil Başkana cevabı merakla beklenen soruyu sordum.

Kendisi bana Koru'da yola devam edeceğini söyledi.

Arıtmayı sordum başkana...

Bittiğini ve yakında devreye gireceğini söyledi.

Koru'da halka yapılan hizmetlerin takipçisi olacağımızı başkana ilettim.

Kendisi de bana eleştiriye açık olduğunu söyledi.

Sayın Başkanla Çınarcık siyaseti üzerine keyifli de bir sohbet etme imkanı buldum."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.