Kemal İldeniz: Beldemizde bulunan metruk binaların yıkımıyla ilgili düğmeye bastık
Yalova’nın Çınarcık İlçesine bağlı Koru Beldesinde metruk binaların yıkımı için belediye harekete geçti. Konuyla ilgili Revizyon Gazetesi’ne konuşan Koru Belediye Başkan Yardımcısı Kemal İldeniz,"Beldemizde bulunan metruk binaların yıkımı ile ilgili düğmeye bastık" dedi.

 Başkan Yardımcısı Kemal İldeniz şöyle konuştu:

"Öncelikle bununla ilgili bir meclis kararı aldık. Beldemizde bulunan metruk binaların kötü niyetli kişilerin illegal işleri için kullanılmasını engellemek için bununla ilgili Çınarcık Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte hareket ediyoruz.

Bilindiği gibi beldemizde bir üzücü olay yaşanmıştı ve küçük bir kız çocuğumuz hayatını kaybetmişti. İlk olarak orada bulunan yaklaşık 40 daireli 5 katlı yapıyı yıktık ve diğer metruk binaların sahiplerine tapu müdürlüğü ve nüfus vatandaşlık genel müdürlüğü vasıtasıyla ulaşıp tebligatları yaptık.

Önümüzdeki süreçte beldemizde bulunan metruk ve can güvenliğine sebep olacak derecedeki yapılar yıkılacaktır. Böylece bu metruk binaların sebep olduğu görüntü kirliliği de ortadan kalkacaktır."







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.