Korkmaz sordu: Tahsin Becan'ın Fetö davası ne oldu?

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan’la ilgili Fetö davasının nasıl sonuçlandığını sordu.

NE OLMUŞTU?

YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ile 7 yönetim kurulu üyesi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Fetö’ye para aktardıkları suçlamasıyla gözaltına alınmışlardı.


Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, yaptığı yazılı açıklamada, YTSO'nun aldığı karar ile oda hesabında bulunan, 2 milyon 300 bin lira paranın 10 Mart 2014 tarihinde 32 gün süreyle, 2 milyon 200 bin TL'nin ise 22 Aralık 2014 tarihinde 31 gün vadeyle Bank Asya’ya yatırıldığı, bir gün sonra çekildiğini belirterek, şüphelilerden 8'inin bu nedenle gözaltına alındığını bir kişinin ise arandığını duyurmuştu.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelilerle ilgili dava açılmış fakat davanın nasıl sonuçlandığıyla ilgili her hangi bir haber basında yer almamış veya bir açıklama yapılmamıştı.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova kamuoyunun merak ettiği dava ile ilgili soruları sordu.

Korkmaz,”BECAN'IN FETÖ DAVASI NE OLDU?” başlıklı paylaşımında;

“Fetö'ye para aktarmakla suçlanan YTSO Başkanı Tahsin Becan'ın Fetö davası ne olmuştur?

Dava karara bağlanmış mıdır?

Dava karara bağlandıysa sonuç nedir?

Eğer dava karara bağlandıysa neden arama motorlarında dava sonucuyla ilgili tek bir haber bile yer almamaktadır?

YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Fetö davasında ceza aldım veya beraat ettim" şeklinde kamuoyuna bir açıklama yapmış mıdır, yapmamış mıdır?

Soruyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Tahsin BecanYTSO
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.