Korkmaz'dan CHP'li Başkan Nur Koçak'a ziyaret
CHP’de yaklaşan kongreler öncesi CHP’nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin memleketi Yalova’da da il ve ilçe kongrelerinin nasıl geçeceği merak konusu.

CHP Yalova’da kongre sürecinin adeta nabzını tutan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Korkmaz,"Bugün CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak’ı önceden planladığımız üzere iş yerinde ziyaret ettim ve kendisiyle Yalova siyaseti üzerine keyifli bir sohbet etme imkanı buldum.

Yapılacak kongrede tekrar İl Başkanı olma şansı yüksek olan Sayın Başkana bazı sorular sorma fırsatı buldum bu görüşmede ve yine bir çok konuda görüş alışverişinde bulunduk.

CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak’a gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyor ve siyasi hayatında da başarılar diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.