Koru-Çınarcık Sahil Yolu bitti... Koru Belediyesi'nden haberler

CHP'li Koru Belediyesi, Otistik ve Down sendromlu bireylere sahip ailelere nakdi destek vermeye hazırlanıyor. Konu bu ay belediye meclisinde görüşülüp karara bağlanacak. Nakdi yardımın 500 lira civarı olması bekleniyor.

Koru Belediyesi, pandemi sürecinden etkilenen yaklaşık 40 minibüsçü esnafına mazot desteği vermeye hazırlanıyor. Konu bu ay belediye meclisinde görüşülüp karara bağlanacak.

Koru Belediyesi, pandemi sürecinden etkilenen kahveci esnafına nakdi destek vermeye hazırlanıyor. Konu bu ay belediye meclisinde görüşülüp karara bağlanacak. Nakdi yardımın 1000 lira civarı olması bekleniyor.

Koru Belediyesi, CHP Genel Merkezinin talimatıyla bazı bakkal ve marketlerdeki veresiye defterlerini kapattı.

Çınarcık ve Koru’yu sahilden birbirine bağlayan Sahil Yolu çalışmaları bitti. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, uygun bir zamanda Sahil Yolu’nun açılışını yapacaklar.

Koru Belediyesi, Nostalji Treni ihalesine çıkıyor. İhale ayın 18’inde yapılacak. Nostalji Treni Sahil Yolu’nda Koru-Çınarcık arasında çalışacak ve vatandaşlara Koru-Çınarcık arasında Sahil Yolu'ndan yolculuk imkanı sağlayacak.

Koru Belediyesi, sahil düzenleme çalışmalarıyla yazın vatandaşların kullanabileceği yeni plaj alanlarının yaz dönemine yetişmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Konutlarda sağlık ocağı yapımına hazırlanan Koru Belediyesi diğer taraftan 10-14 yaş grubu çocukların kullanabileceği çim futbol sahası inşaatına yakın zamanda başlamaya hazırlanıyor. Özel Haber/Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.