MECLİS ÜYESİ AHMET YAVUZ SALDIRIYA UĞRADI!
ÖZEL HABER/ Yalova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi eski CHP'li Ahmet Yavuz saldırıya uğradı! Ak Parti'nin yönettiği Yeşil Körfez Su Birliği'ndeki yolsuzluk iddialarının üzerine giden Meclis Üyesi Ahmet Yavuz, dün gece bir grup tarafından saldırıya uğradı ve darp edildi.

Saldırı sonucu burnu kırılan Yavuz, hastane de tedavi altına alındı.

Saldırıya uğrayan ve darp edilen Meclis Üyesi Ahmet Yavuz, Ak Parti'nin yönettiği Yeşil Körfez Su Birliği'ndeki yolsuzluk iddialarını gündeme getirmiş ve gizlenen denetim raporlarına ulaşmak için yaklaşık bir senedir mücadele ediyordu!

HÜSEYİN İNCE'YE DE SALDIRMIŞLARDI!

Yalova'da aynı saldırı, yine yolsuzlukların üzerine giden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin İl Genel Meclis Üyesi olan kardeşi Hüseyin İnce'ye de yapılmıştı.

Bir lokantada yemek yerken kalabalık bir grup tarafından darp edilen Hüseyin İnce'nin şikayetine rağmen geçen zamanda soruşturmada bir arpa boyu yol alınamadı ve saldırganlar adeta ödüllendirildi.

KORKMAZ: YILMAYACAĞIZ

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Muharrem İnce'nin kardeşi Hüseyin İnce'ye yapılan hain saldırıya göz yuman ve bu saldırının üzerine gitmeyip saldırganları cezalandırmayanlar, Meclis Üyesi Ahmet Yavuz'a yapılan saldırının asıl failleridir! Bu yolsuzluk çetesinin ve Fetö'cülerin önünde diz çökmeyeceğiz ve mücadeleye devam edeceğiz, herkes bunu böyle bilsin! Yılmayacağız..." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.