Mehmet Demirhan: AK Parti zaten iktidar, seçimde neyi vaat edecek?

Revizyon Gazetesi'ni ziyaret edip Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayıp özel açıklamalarda bulunan Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan,”AK Parti zaten iktidar. Olası bir seçimde neyi vaat edecek? Şunu değiştireceğim, bunu değiştireceğim diyerek neyi vaat edecek? Neyi manifesto olarak açıklayacak? Seçim propagandası ne olacak?” diye sordu.

Başkan Mehmet Demirhan,”Zaten iktidarsın. Bir gecede kanun hükmünde kararname ile istediğiniz kararı çıkarabiliyorsunuz. İstediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz. Bir gecede istediğiniz kanunu, vaadi yerine getirin. Ya da bunları yapamıyorsanız, şuan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin tüm Türkiye’de oluşturduğu kadrolarla beraber biz hükümeti devralır bıraktıkları yerden en zirveye taşıyacak donanım ve yeterliliğe, lidere ve politikalara sahibiz.” dedi.

MEHMET DEMİRHAN: MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAĞIM

Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, Hakan Korkmaz’ın,”Milletvekili seçimlerinde Mehmet Demirhan’ı Milletvekili adayı olarak görecek miyiz?” sorusuna “İnşallah temennimiz o yönde. Teşkilatlarımız uygun görürse, Genel Merkezimizde bunu takdir ederse görevi seve seve en iyi şekilde ifa ederiz, yüklendiğimiz misyonu da en iyi şekilde sonuna kadar götürürüz.” diye cevap verdi ve ilk seçimlerde milletvekili adayı olma konusunda niyetini ortaya koydu.

YALOVA’DA İLK 3’TE OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, Korkmaz’ın “Yalova seçimlerinde hedefiniz nedir? Ne öngörüyorsunuz?” sorusu üzerine,”Biz iddialıyız, kararlıyız. Biz bu yola çıkarken iddialı ve kararlı bir şekilde çıktık. Biz olası bir seçimde Yalova’da ilk 3’te olmayı hedefliyoruz. Bu bir olur, iki olur ama ilk üç partinin içindeyiz biz Allah’ın izniyle. Biz tüm seçmenin oyuna talibiz. Biz herhangi bir partinin oyuna talip değiliz. Demokrasi ve Atılım Partisi herhangi bir partinin devamı niteliğinde bir parti değildir. Bizim parti politikalarımızda kendini bulan tüm seçmenlerimizin oyuna talibiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.