Mehmet Demirhan: Böyle bir düşüncem yok
Ak Parti Yalova 25. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Demirhan, Çınarcık Belediye Başkan adayı olarak gösterilebileceği ve bu fikre sıcak baktığı iddiaları için konuştu. Yerel siyasette kulisleri hareketlendiren iddiayla ilgili  Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan genç siyasetçi Mehmet Demirhan, Çınarcık Belediye Başkanlığı adaylığını düşünmediğini söyledi.

Mehmet Demirhan şöyle konuştu:

"Bilindiği üzere 25. Dönem milletvekilliği adaylığına genel merkezimiz bizi layık görmüş ve bu onuru yaşamıştık.

Geçenlerde siz benim Çınarcık Belediye Başkan adayı gösterilebileceğimle ilgili bir kulis bilgisini okurlarınızla paylaştınız.

Hakikaten o günden sonra telefonlarım hiç susmadı.

Halkımız, sevenlerimiz bizi arayıp “bu haber doğru mu?” diye sorup desteklerini ilettiler.

Herkese çok teşekkür ediyorum.

Ama şunu çok açık söylemem gerekir ki, böyle bir düşüncem yani Çınarcık Belediye Başkan aday adayı olmak gibi bir düşüncem yok.

Bizim Ak Parti Teşkilatımızın bir adabı vardır. Parti Teşkilatımızda siyasi büyüklerimiz ve genel merkezimiz neyi takdir ederlerse o olur.

Eğer bize bir görev verilirse de bizde tabii ki görevden kaçmayız ve o görevi en iyi şekilde yapmak için elimizden ne geliyorsa yaparız.

Çınarcık gözde bir turizm ilçemizdir ve ne yazık ki hak ettiği konumda değildir.

Dileğimiz Çınarcık’ın turizmde hak ettiği yere bir an önce gelmesidir.

Tekrar etmekte fayda görüyorum ki, Çınarcık Belediye Başkan aday adayı olmak gibi bir düşüncem yok."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.