Mehmet Özhaseki: Başkan Vekilimiz Yalova Belediyesi’nde mali disiplini sağlamış

Yalova ziyareti sonrası bir açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,”Uzman bir ekip ile Yalova Belediyemizin projelerini inceledik. Başkan Vekilimiz, Yalova Belediyesi’nde mali disiplini sağlamış.” dedi.

Yalovalı kardeşlerimiz için güzel işler ortaya çıkıyor” diyen Mehmet Özhaseki,”Yalovamız tecrübeli ve güvenli ellerde Marmara'nın incisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ise yaptığı açıklamada,”Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde hayata geçirmiş olduğu projeler ile yerel yöneticiliğin örnek ismi Partimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki’yi Yalova'mızda ağırladık. Geride bıraktığımız 6 aylık süreçte yapmış olduğumuz çalışmaları kendisi ile paylaşıp önümüzdeki süreçte yapacağımız projelerimiz hakkında da görüşlerini aldık. Akabinde ise çalışmalarımıza yönelik sahada incelemelerde bulunduk.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.