Metin Dağ: Esnafın dertli olduğu yerde kimse mutlu değildir!
İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ, her gün bir esnafın sofrasına konuk oluyor. Başkan adayı Metin Dağ’ı ziyaretlerinde il genel meclisi ve belediye meclisi adayları da yalnız bırakmıyorlar.

Çiftlikköy Sanayi Sitesi’ndeki esnafların kahvaltı sofrasına konuk olan ve burada esnafların dertlerini dinleyen Dağ, "Esnafın dertli olduğu yerde kimse mutlu değildir. Ben de ticaretin içerisinden geliyorum. İlçenin ekonomik durumunu, esnafın halini biliyorum. Eğer bir yerde esnaf dertliyse hiç kimse mutlu değildir. Zira ekonomi kötüdür. Ben ilçe esnafımızın ekonomisinin düzelmesi için neler yapılması gerektiğini biliyorum. Bunun için çözüm önerilerimiz de projelerimiz de hazır. Göreve geldiğimizde ilçede ekonomimizin canlanması esnafın yüzünün yeniden gülmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/03/07/metin-dag-egitimcinin-dilinden-biz-anlariz/

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.