MHP Yalova adayını çekiyor!
Son dakika/Özel Haber...MHP Yalova adayı Murat Arslanhan’ı Cumhur İttifakı kapsamında geri çekiyor. Açıklamanın akşam saatlerinde veya yarın yapılması bekleniyor. Haberi Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, ilk kez sosyal medya hesabından duyurdu.

Ak Parti Yalova’da Yusuf Ziya Öztabak’ı Belediye Başkan adayı göstermiş fakat yapılan anketlerde CHP’nin adayı mevcut Belediye Başkanı Vefa Salman önde çıkmıştı.

Bunun üzerine Ak Parti Yalova kurmayları durumu genel merkeze iletip Yalova’nın da Cumhur İttifakı kapsamına alınmasını talep ettiler.

Yapılan görüşmeler sonuç verdi ve AKP, MHP'yi Yalova adayını çekmeye ikna etti.

Yalova'da MHP'lilerin Genel Merkezin kararına rağmen AKP adayına oy vermeyeceği konuşuluyor.

FETÖ'CÜLERLE FOTOĞRAFLARI ÇIKTI!


Revizyongazetesi.com, AKP Yalova Belediye Başkan adayının geçmişte Fetö'cülerle olan fotoğraflarını deşifre etmiş ve ulusal basının da gündemine getirmişti. Ortaya çıkan fotoğraflara ve tepkilere rağmen AKP adayını değiştirmedi.

SÖZCÜ GAZETESİ





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/11/23/iste-akpnin-yalova-adayi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.