MİLYONLUK TRAMPAYA ERDOĞAN NE DİYECEK?
ÖZEL HABER/ Yalova Belediye Meclisinin, Kirazlı Sanayi Sitesindeki cami alanını trampa edip sanayi imarı getirmesini, Revizyongazetesi.com'un deşifre etmesinin yankıları sürüyor. Yalova Belediye Meclisinde Ak Partinin sayıca üstün olması, alınan kararla ilgili gözleri Ak Partiye çevirdi.

Partililerin büyük tepkisini çeken, cami alanında yapılan ve dudak uçuklatan bir rantın ortaya çıkmasına sebep olan imar değişikliği kararının, Yalova Belediye Meclisinden nasıl geçtiği kafalarda soru işareti bıraktı.

TORBA KARARLA GEÇTİ!

Cami alanında yapılan imar plan değişikliğinin torba kararla meclisten geçmesi, yapılan değişiklik Meclis Üyelerinden saklandı mı? sorusunu akıllara getirdi! Özellikle cami alanında yapılan takasında olduğu torba karara Ak Partili Grup Başkanı Kasım Avar'ın çekimser oy kullanması, imar konularındaki sıkıntıyı ve partideki çatlağı gözler önüne serdi.

ÖZSÜMER'DEN İTİRAF GİBİ YORUM!

Olayı deşifre eden Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın paylaşımının altına yorum yazan Ak Partili Meclis Üyesi ve YASKİ Başkanı Ahmet Özsümer'in,"Maalesef haklısınız" demesi ise partideki imar konularındaki rahatsızlığı gün yüzüne çıkardı.



AHMET YAVUZ,"HOKUS POKUS" DEDİ!

Yalova'da Ak Partinin yönettiği Yeşil Körfez Su Birliğinden Denetim Raporlarını talep eden ama aylardır bu talebi yerine getirilmeyen Yalova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz ise konuyla ilgili haberimizin ardından tartışmalara katıldı ve şu dikkat çeken açıklamayı yaptı.



SİNAN GİRAY NİYE İSTİFA ETMİŞTİ?

Yalova Belediye Meclis Üyesi AK Parti'li Sinan Giray, 7 Temmuz 2015'te AK Parti üyeliğinden istifa etmişti. Giray, istifa dilekçesinde şu dikkat çekici ifadelere yer vermişti.

"2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Yalova Belediye meclis üyeliğine seçildim. Bugüne kadar da bu görevime devam ettim. Ancak son zamanlarda özellikle imar konuları ile ilgili grup toplantılarında İl Başkanı tarafından 'Doğru da yanlış da olsa grup kararına uyacaksınız' baskıları yaşanınca, AK Parti ile göreve devam etme olasılığım kalmamıştır. Bu nedenle parti üyeliğimden istifa ediyorum."

GÖZLER ÖZTABAK'TA!

Yalova'da cami alanında yapılan ve ortaya çıkan rantın büyüklüğünün 10 Milyon'un üzerinde olduğu iddia edilen imar plan değişikliğiyle ilgili Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın açıklama yapması bekleniyor.

Revizyongazetesi.com, karara tepkili halkın sesi oluyor ve İl Başkanı Öztabak'a soruyor;

Sayın İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak...

Cami alanında yapılan ve milyonluk rantın ortaya çıkmasına sebep olan imar plan değişikliği, Ak Partinin sayıca üstünlüğü olan Yalova Belediye Meclisinden nasıl geçti?

Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz'un,"Kirazlı Sanayindeki cami alanının değerinin yanına yanaşamayacak bir arsayla tabiri caiz ise hokus pokus yapılarak değiştirildiği ve dahası içinde hiçbir "Kamu Yararı" bulunmayan maddeler..." açıklamasına siz ne dersiniz?

Ahmet Yavuz'un tabiriyle, cami alanında yapılan hokus pokusta kamu yararı var mıdır?

Cami alanında yapılan ve milyonlarca lira ranta sebep olan hokus pokus, sizin bilginiz dahilinde mi yapıldı?

Meclis Üyelerine cami alanında yapılan imar plan değişikliğiyle ilgili bilgi verildi mi?

Ak Partili Üyeler bilerek mi, yoksa bilmeyerek mi bu karara evet oyu verdiler?

Peki, kendi küçük ama rantı büyük Yalova'da hem de sanayi sitesinin hemen yanındaki bu değerli arsa sizin olsaydı, çok daha değersiz, heyelanlı ve yüksek gerilim hattı geçen bir arsayla takas yapar mıydınız Sayın Öztabak?



Referandum öncesi Ak Parti Genel Merkezini de rahatsız eden milyonluk rantı deşifre eden Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Kirazlı Sanayi Sitesini mercek altına aldı ve cami alanındaki milyonluk rantın izini sürdü!

Ak Partinin sayıca üstünlüğü olan Yalova Belediye Meclisinden geçen ve milyonluk ranta sebep olan cami alanındaki imar plan değişikliği birilerini zengin mi edecek?

Hepsi ve daha fazlası yakında Revizyongazetesi.com'da...



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.