Muğlim Bağatar konuştu... Vefa Salman dönemindeki büyük hortum ortaya çıktı!

TV Yalova’da “Polat ve Korkmaz'la Yalova Gündemi” Programında konuşan Yalova siyasetinin önemli isimlerinin başında gelen AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat'ın sorularını yanıtlarken çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İl Kongresi sonrası ilk kez bir programa çıkan AK Parti’li Başkan Muğlim Bağatar,”Yaklaşık 8-9 aydır Yalova Belediyesi AK Parti’de. Sayın Belediye Başkanı ve ekibinin yapmış olduğu icraatları hep birlikte izliyoruz. Şehrimizin kronik problemlerinden olan altyapı ile ilgili birkaç ay içerisinde hem pandemi ile mücadele edilirken bir taraftan da ciddi altyapı yatırımları yapıldı. Yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarımızda birçok hat değişti. Birkaç milyonluk yatırım yaptılar.” dedi.

“Yalova Belediyesi devir alındığında 300’e yakın haciz vardı” diyerek borçların süratle ödendiğini belirten ve Yalova Belediyesi AK Parti’ye geçtikten sonra hizmetlerin artarak devam ettiğine ve buna rağmen belediyenin kasasında her ay 5-6 milyon para biriktiğine vurgu yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, "Mali konularda uzman arkadaşlar diyorlar ki; her ay böyle belediyenin 5-6 milyon parası artıyorsa bu geçtiğimiz 40-50 ayda bu 5-6 milyonlar nerede?" diye sordu ve CHP’den AK Parti’ye geçen Yalova Belediyesi’nde Vefa Salman dönemindeki büyük hortumu da adeta gözler önüne serdi.

Başkan Muğlim Bağatar,”’Para yok’ denilen belediyede biz hiç öyle görmedik manzarayı. İyi idare ettiğiniz zaman belediyenin gayet güzel parası var.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Muğlim Bağatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.