Muğlim Bağatar: Yalova Belediyesi sadece çöpleri topluyor!


Bugün gazetecilere konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye yönetimini eleştirdi ve "Belediyenin bütçesine baktığımızda yapılabilecek şeyler çok ama maalesef bizim belediyemiz sadece çöpleri topluyor, maaşları da verebiliyorsa çok şükür diyor. Ben kesinlikle Yalova Belediyesinin geri gittiği kanaatindeyim" dedi.



 



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basınla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Bağatar şöyle konuştu;



 



Öncelikli olarak 1-2 gün önce sayın Ulaştırma Bakanı Bakanımız Mehmet Cahit Turan beyefendiyi Yalova’da misafir ettik. Onunla ilgili olan gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Malum Yalovamız için önemli bir gündem maddesi olan Yalova çevre yolu konusu. Bu bildiğimiz Kirazlı kavşağından başlayıp Çınarcık yolu ile birleşecek olan Yalova’nın şehir içindeki trafik problemini azaltmasını beklediğimiz çevre yolu ile ilgili son noktaya gelinmiş bulunmakta. Geçtiğimiz aylarda Yalova belediyesi meclisinden, hem de Kadıköy belediye meclisinden yerin 18 uygulaması dediğimiz imar uygulamaları tamamlanmış durumda. Sayın bakanımızla görüştük yapılan istişareler neticesinde 2020 yılının ekonomik planlamaları arasına Yalova çevre yolu da alınmış bulunmakta. Burası tamamlandık tan sonra İstanbul- İzmir otoyoluna yine Kirazlı kavşağından bir bağlantı yapılması konusu gündemde. Bununda ilgili sayın bakanımıza taleplerimizi ilettik ve son derece olumlu baktılar. İmar düzenlemeleri bittikten sonra İzmir otobanına bağlanabilmek için Altınova’ya gitmemize veya Orhangazi’den otobana girmemize gerek kalmayacak. Direk Kirazlıdan yapılacak olan bağlantı yolu ile Yalovalı vatandaşlarımız da İstanbul-İzmir otoyolunu çok daha kolay kullanabilecekler.



 



BELEDİYEYE ELEŞTİRİ



 



Belediyenin bütçesine baktığımızda yapılabilecek şeyler çok ama maalesef bizim belediyemiz sadece çöpleri topluyor, maaşları da verebiliyorsa çok şükür diyor. Ben kesinlikle Yalova Belediyesinin geri gittiği kanaatindeyim. Kıymetli arkadaşlar, şöyle bir şey var, şehirler de aynı diğer canlılar gibi zamanla yaşlanıyorlar. Şehrimizin yapılması gereken bir takım gereksinimleri bakım ihtiyaçları var. Alt yapı, yollar, kaldırımlar, çevre düzeni, park ve bahçeler. Eğer bunlar gerekli bakımlar, yenilemeler yapılmazsa yarın öbür gün, düşünün bir otomobilin bakımını yapmadan sürekli biniyorsunuz, eninde sonunda bir yerde arıza verecek. İş göremez hale gelir. Bu anlamda Yalova Belediyesini çok yetersiz buluyoruz. Bir araya geldiğimizde de bunu anlatıyoruz. Ama sürekli şunun arkasına sığınıyorlar, paramız yok. Demek ki süreci iyi idare edemiyorlar maalesef.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.