Muğlim Bağatar: Yalova, Cumhur İttifakına bir teveccüh gösteriyor
AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Cumhur İttifakı'nın ortak adayı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Başkanlığına ziyarette bulunarak, Mustafa Deviren ve sendika üyeleri ile bir araya geldiler.

"Yalovalılar Belediyedeki Değişimin Öncüsü Olacaktır"
Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Necati Vural'ın da yer aldığı ziyarette konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, "Yalova, Cumhur İttifakına bir teveccüh gösteriyor, genel seçimde bunun bir kanıtı olmuştur. Yalova'nın seçmeni de akıllı bir seçmen profiline sahip. Bakıyor mevcut belediye neler yapmış yapamamış, daha iyisini yapabilir olanı bulduğu anda fikrini değiştiriyor. Ben inanıyorum ki vatandaşlarımız belediye işini ehline vererek AK Parti Belediyeciliğine yetkiyi vererek, Yalova'da değişimin öncüsü olacaktır" diye konuştu.

"Cumhur İttifakını Yalova'da Yönetime Taşıyacağız"
Kentin ulaşım, altyapı ve sosyal yaşam alanlarına dair gelen sorulara çözüm yöntemleri ve projelerini anlatan Öztabak, sağlanan ittifakın güçlerine güç kattığın dikkat çekerek, 'Cumhur İttifakının bir adayı olarak huzurlarınızdayız. Yaptığımız çalışmalarda görüyoruz ki sonuç alacağız ama sürekli çalışmak, sokaktaki en kenar köşedeki o vatandaşında gönlüne dokunabilmek de yeni yönetim dönemi öncesi şarttır. En önemlisi de Yalova'mızın son dönemde alamadığı hizmeti de güçlü hükümet güçlü belediye anlayışı ile sağlayabilme imkanımız da büyük bir avantajdır" dedi.

"Yalova'da Gelecek Adına Umutluyuz"
Ev sahibi olarak ziyarette konuşan Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren, "Yıllardır sendika başkanlığı yapıyorum geçmişte de sıkıntılarımız oldu ancak günden güne iyiye gidiyoruz. Bizim önceliğimiz milletimiz halkımızdır. Bizi buluşturulması kenetlenmemizi sağlayan da bu olmuştur. Güzel bir oluşum içerisindeyiz, gelecek adına umutluyuz. Kamu-Sen olarak bu ülkenin sevdalısıyız. Görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz yapacağız, hiçbir zamanda küsmedik. Birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.