Muğlim Bağatar: Yolsuzluk konusunda daha aydınlanacak çok şey var!

Polat ve Korkmaz'la Yalova Gündemi” Programında konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediyesi’nde Vefa Salman dönemi için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu ve "Yolsuzluk konusunda daha aydınlanacak çok şey var!" dedi.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ın sorularını yanıtlayan Muğlim Bağatar, geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Yalova Milletvekili Özcan Özel’in “Uzun yıllar sonra kazanılan Yalova Belediyesi’nin bugün kaybedilmesi, olumsuz tüm bilgileri yönetime ve Genel Başkana vermemize rağmen bizleri dikkate almayan CHP Genel Merkezinin sorumluluğundadır.” ifadelerini hatırlattı ve “Bu ne demektir? CHP’nin içinde de gerçekten bir şeylerin yanlış gittiğini bilen, bunu anlatmaya çalışan ama gücü yetmeyen insanlar olmuş. Ankara’ya her şeyi toz pembe göstermişler anketler şunlar bunlar Yalova’da işler yolunda diye ama maalesef arka planda bu böyle değil!” dedi.

Muğlim Bağatar,”Kaybolan paralar çok büyük rakamlar! Kağıt üzerinde kaybolan bir 23 milyondan bahsediyoruz. Satılan arazilerle kaybolan bir 3 milyondan bahsediyoruz. Mali konularda uzman arkadaşlar diyorlar ki; her ay böyle belediyenin 5-6 milyon parası artıyorsa bu geçtiğimiz 40-50 ayda bu 5-6 milyonlar nerede?” dedi.

“Kalıcı bir yatırım yapılmış olsa, diyelim ki yeni bir belediye binası yaptılar, şehrin altyapısını değiştirdiler, işte biz 50 milyon TL. şuraya harcadık deseler o da güzel. 6 yıllık dönemde 70 küsur vaatte bulunup da 2 tanesini yapmayan bir belediye başkanı bu kadar parayı ne yaptı?” diyen Muğlim Bağatar,”3 milyonluk arsa satılmış daha doğrusu verilmiş ama cari hesaptan düşülmemiş. Ya eski belediye başkanı sen neredesin? Bir çık deki hayır o öyle değil! Ben bunu sattım parasını da aldım falan filan. Acaba babasından kalan araziler olsaydı 3 milyonluk 5 milyonluk 8-10 tane tapuyu hay Allah unutmuşuz diyebilirler miydi?” diye sordu.

Muğlim Bağatar,"Yolsuzluk konusunda daha aydınlanacak çok şey var!" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Muğlim Bağatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.