Mustafa Tutuk: 85 Milyon ödeme yaptık

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, görevde geçen 180 gününü rakamlar vererek değerlendirdi.

“İnanıyorum ki, yönetim anlayışı değişikliği ile başlayan bu süreç, Yalovamız için bir başarı öyküsüne dönüşecektir ve Yalovamız hak ettiği yere gelecektir” diyen Başkan Vekili Mustafa Tutuk,”Yalova Belediyesi’nde yaşanan hukuki süreç sonrasında göreve başladığım ilk gün yaptığım açıklamada,”Bundan sonra Yalovamız için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız ve “belediyecilik” ile “yolsuzluk” kelimelerinin artık yan yana gelmemesine öncülük edeceğiz demiştim. Bu düşüncelerle ve büyük bir heyecanla devraldığım Yalova Belediye Başkanlığı Vekaleti görevine seçilmemin ardından 180 günü birlikte geride bıraktık. Bu 180 günde bir yandan yeni yönetim anlayışımızı uygulamaya başlarken, bir yandan da kentimizin bir türlü çözülemeyen sorunlarına yönelik belediyemiz hizmetlerinin artarak devam etmesi için tüm çalışmaları gerçekleştirdik. Diğer yandan kentimizin dört bir yanında dünyamızı etkisi altına alan korona virüs ile de mücadele ederken, park-bahçe temizliği, kent estetiği bakım ve asfalt serim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam devam ediyoruz. Ankara temaslarımızda ise bir yandan Yalova’ya yapılabilecek yatırımları ele alırken, diğer yandan da Yalova’nın turizmine katkı sağlayacak girişimlerimizi sürdürüyoruz. İnanıyorum ki, yönetim anlayışı değişikliği ile başlayan bu süreç, Yalovamız için bir başarı öyküsüne dönüşecektir ve Yalovamız hak ettiği yere gelecektir. ‘Yalova’da değişim başladı’ parolasıyla hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

85 MİLYON 402 BİN

“İlk etapta küçük esnafın bu zorlu süreçte rahat bir nefes alması adına ödemeler gerçekleştirdik. İcra, kamulaştırma ve ikinci şahıslara olan borçlar ile çalışanlarımızın alacaklarını ödedik” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,”Göreve başladığımız 6 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar firma, kişi ve esnaflara 41 milyon 916 bin lira, personelimize maaşları için 41 milyon 886 bin lira, birikmiş personel alacakları için 1 milyon 600 bin lira toplam 85 milyon 402 bin lira ödeme yaptık.” dedi.

25 MİLYON

Başkan Vekili Mustafa Tutuk,”1126 kişi, firma alacaklı iken 713 alacaklının ödemesini yaptık. 231 icra dosyasından 124 icra dosyasını ödedik. Toplam 25 milyon 315 bin lira ödeme yaptık.” dedi.

Revizyongazetesi.com/Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız öncü firin.... 3 yıl önce

Belediye başkan adayımız belli oldu...